Två ridturer

I helgen har vi hunnit med två lugna ridturer med mycket skritt. Fick sällskap båda dagarna eftersom ingen annan verkar vilja ut och fräsa runt på den här isen. Men igår lyste solen så när vi red på eftermiddagen hade isen mjuknat på några ställen så man iallafall kunde trava lite. Vi red upp på berget och det kändes att Guffi blev lite tröttare än vanligt. Han flåsade en hel del efter den långa backen och även under turen när vi stannade och väntade in andra. Han kändes lite tung och stum i munnen, men jag krävde heller inget mer än att han skulle lyssna när jag ville något, så det gjorde inte så mycket för dagen.
 
Idag red jag med Lotta och Morgonstjärna på andra sidan stora vägen. Den vägen var rätt bra eftersom den ligger i solen så hade mycket is smält bort. Så det blev några töltsträckor. Morgonstjärna har ju varit mammaledig och de har precis kommit igång med ridningen så vi höll oss mest till skritt. Två galopper blev det också, men Guffi fick sakta av när han inte orkade mer. Han orkar mycket fortfarande, men känns onödigt att pressa honom. Det ska ju vara roligt också!
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Morgonstjärna är ju ett fantastiskt fint namn måste jag säga, aldrig hört att en islänning skulle hetat det innan, för det är väl en islänning? Eller har jag missat något? :)

Svar:
Svar: Haha nej du har inte missat nåt, hon är islänning. Egentligen heter hon Morgunstjarna, men alla uttalar det Morgonsjärna eller kallar henne Morran :)
guffiframidfelli.blogg.se

2015-02-26 @ 15:24:51 / URL: http://videungens.worpress.com
Postat av: Islycka

ser riktigt härligt ut:)

Svar: Det var det, roligt att komma upp i sadeln igen :)
guffiframidfelli.blogg.se

2015-02-26 @ 20:49:14 / URL: http://islycka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0