Malinkurs 3-4 september del 3

Sista lektionen på söndagenkändes Guffi lite mjukare igen, men vi började ändå med halt och det vi gjorde lektionerna innan. När det kändes okej och Guffi började bli frustrerad fick han istället trava ganska kravlöst några varv och en riktigt bra trav bjöd han på, synd bara att det inte blev fler bilder på den och de som blev är väldigt långt ifrån så jag ar fått beskära det väldigt mycket.
 
 
Sedan övergick vi till att rida på en stor volt och vända inåt och utåt med bibehållen böjning. I höger varv får jag inte vända för mycket för där ramlar han inte, därför blir det väldigt snabba vändningar. I vänster varv får jag istället vända mycket för det är det tyngre och inte alls så lätt. Både i skritt och tölt gjorde vi detta och det gick riktigt bra tyckte jag. Filmade blev vi då så här kommer den och ni kanske förstår lite bättre vad det var för övning vi gjorde.
 
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Tycker han ser väldigt tillfreds ut på bilderna, fin travform! På filmen ser han också trevlig ut, men jag är mest impad av traven :D

Svar: Tack! :) Jag tror bootsen han har på bakhovarna gör att han tar i mer med bakdelen och att det hjälpt traven väldigt mycket nu när han vant sig vid att ta lite större steg :) Jag hoppas det håller i sig även när han kommer ha skor igen.
guffiframidfelli.blogg.se

2016-09-22 @ 16:47:14 / URL: http://videungens.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0