Mask

Usch och fy och blä. Müsli har fått mask! Vi upptäckte det igår när Emil hittade en i soffan! Jag hade panik hela kvällen sedan och kunde inte tänka på annat, och alla apotek i närheten var stängda. Sov jättedåligt i natt och mådde inte bra, så när jag vaknade idag tog jag lite yoghurt och åkte sedan iväg till apoteket så fort jag kunde. Köpte avmaskningsmedel där och ny kattsand på ica. När jag kom hem igen fick katten tabletten fort som tusan och sedan skrubbade jag hennes låda ordentligt. Nu sitter jag mitt i soffan och tycker det är lite äckligt att var här. Jag hoppas det går över snart när jag vet att hon inte har mask längre, men just nu kan jag inte slappna av! Vi att sammanlagt hittat 5 st, men fy blä vad äckligt.

Katten är nog lite sur på oss för att vi knappt vill titta på henne och lyfter på hennes svans hela tiden. Men det går nog över snart. Någon som vet hur lång tid det tar innan dom ska vara döda?

Kommentarer
Postat av: Jenny

Ingen aning om hur länge det kan ta men fy sjutton vad äckligt! D: Tur att ingen av våra haft mask än så länge.

2011-08-29 @ 15:53:05 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: Jenny

SV: Ja, maskmedel brukar verka snabbt, vilket är tur!



Det låter som att klippning vore en bra idé för er del med.

2011-08-29 @ 16:10:38 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: Mikaela

Jag är glad att min här hemma är innekatt och slipper mask.

Utekatterna som jag har kvar hos mina föräldrar kan få mask flera gånger per år. Den senaste tiden har de receptfria inte hjälpt utan dom har fått dunderkurer hos veterinären:(

2011-08-29 @ 21:39:20 / URL: http://svippostina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0