Nu åker vi

Nu är nästan alla våra saker nere i Arboga och i dag åker vi ner. Guffi kommer att vara kvar här till jag tittat på stallplatser och bestämt mig. Så jag kommer att vara utan häst i 2,5 vecka! Kommer sakna min lilla Guffipuffi. Men mamma ska ta hand om honom under tiden så det går nog bra. Dock kan ingen rida honom så det är jag lite orolig för, att han ska stå i 2 veckor och sedan flytta till något nytt.

Idag och igår har vi bara tagit mysiga uteritter och njutit av vädret. Inga krav egentligen utan bara lufsat runt. Mycket Digistivekex och äpplen har det blivit. Så nu hoppas jag att han inte känner sig bortglömd när jag är borta. Igår hade han lyckats förstöra hela det blåa täcket så jag fick spendera några timmar på att sy. På kvällen var jag också uppe i stallet och tittade på när min ridgrupp red sin lektion, kommer sakna dom lite med. Så det var roligt att kunna säga hejdå till dom nu. Några kommer jag träffa igen, de med privathästar som jag rider med annars också.

Nu ska jag laga lite lunch och börja packa, sedan åker vi. Jag kommer uppdatera lite nu de närmaste veckorna, får kanske några rapporter från mamma och kanske någon bild. Och jag kommer skriva om stallplatsletandet.

Kommentarer
Postat av: Natalie

lycka tilill ! :D

2011-08-24 @ 14:55:30 / URL: http://n-rongvall.bloggplatsen.se
Postat av: Alexandra - Tävling på bloggen, vinn en grimma från Catago!

Vad spännande! Får verkligen hoppas att någon stallplats uppfyller dina önskemål och att de som redan står där är trevliga.

Ska bli roligt att läsa din uppdatering!

2011-08-24 @ 19:38:32 / URL: http://barefootangel.blogg.se/
Postat av: Jenny

Förstår att du kommer sakna honom! Hoppas du hittar en riktigt bra stallplats å att ni båda trivs.

2011-08-25 @ 09:39:54 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: Julia

Lycka till! :)

2011-08-27 @ 12:05:49 / URL: http://spjulia.blogg.se/
Postat av: Julia

Hoppas du kommer trivas :) Själv flyttar jag hem igen :S

2011-08-28 @ 22:21:23 / URL: http://spjulia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0