Söndag

Idag blev det en tur till stallet. Började med att jag hittade Guffi i hagen, inne i ladan, liggandes med örat utanför örat. Han hade kliat sönder det andra örat nu, men det lagade mamma åt mig. Men Guffi ville inte gå ut därifrån. Rampan in i den har gått sönder så de får typ hoppa ut och Guffi tyckte antagligen det var svalt och skönt där inne. Sedan började de andra gå ut, så när Guffi blev själv kunde han kasta sig ut.

Pricken, genomskinlig Kb? och Guffi.

 

När vi väl kom upp till stallet igen hade det blivit väldigt varmt, men skönt ändå. Gjorde iordning honom och red sedan iväg mot BSK och runt där. Han var lite seg. Första tölten gick han mest på tvären, han testade nog bara om jag var seriös med det jag ville, så tillslut gav han med sedan och det blev mycket tölt idag. Gick riktigt riktigt bra tycker jag. Han tog inte bettet en enda gång och drog ner huvudet, men gick heller inte med huvudet bland molnen. Han bröt av till trav några gånger, men gick fortfarande i en kort form. Sedan blev det några galopper på vägen tillbaka, en del bus men en del fick han jobba på i en bra form.

När vi kom tillbaka var vi båda riktigt svettiga så Guffi fick en snabb dusch inna han fick mat. Sedan gav han igen med vattenhinken som fastnade i grimman, och jag blev nerstänkt när den åkte i backen. Det var iaf en mysig dag i stallet.


Kommentarer
Postat av: Natalie

åh det finns inget härligare än att könna att tölten verkligen sitter =) en av de få sakerna jag saknar med att ha islandshäst =)

2011-08-15 @ 07:49:30 / URL: http://n-rongvall.bloggplatsen.se
Postat av: Karin

Hej! Vilken fin häst du har! Han är jättelik min gamla häst! Vad har han för stam? :) Hälsningar Karin

2011-08-24 @ 21:51:58 / URL: http://nupur.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0