Uppdatering ny stallplats

Jag tänkte uppdatera er lite om hur det går med letandet.

Just nu är det två gårdar som jag ska titta på som jag är intresserade av, en ligger lite mer plus just nu innan jag tittat på någon av dom. Där ingår grovfoder i hyran, de har paddock som inte är ett måste för mig men endå skönt med möjligheten och de driver ridskola så behöver jag hjälp så finns det.

Den andra är en liten gård med bara två hästar men andra djur. Där finns ingen paddock, men fler ridvägar verkar det som och hon som äger gården verkar kunna köra hästar, alltså skulle hon kunna hjälpa mig att tömköra Guffi eftersom jag inte kan och jag tror inte han vet hur man gör heller. Men där måste jag köpa grovfoder själv och då blir hyran dyrare.

På onsdag förmiddag ska jag till första gården. Tänkte kanske åka till den andra redan imorgon om det går bra, kommer inte ihåg vilka dagar hon sa att hon var hemma.

Så nu börjar det hända lite grejer iaf! Jag saknar Guffelpuffen nu! Fast det är ganska skönt när mamma ringer och säger att han förstört täcket och jag slipper sy! Hihi.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Du får skriva rapport sedan när du kikat på ställena :)



SV: Jag har hört att den klippmaskinen de har på Jula för billig peng ska vara helt OK, så den kanske vore något? Att klippa med sax tycker jag blir för bökigt och skaderisken känns större.

2011-08-29 @ 16:29:15 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: Jenny

SV: Ja, jag har själv funderat på en sådan, min ekonomi är rätt knaper i höst så jag har inte råd med en klippmaskin för flera tusenlappar mer.



Jag känner igen det där med skitigt klumpig vinterpäls mellan frambenen och på magen, min förra häst fick svamp pga det så numera är jag väldigt noga med att klippa där det behöver klippas.

2011-08-29 @ 17:31:29 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: Jenny

SV: Ja, det är ju lite blandade känslor, men eftersom jag haft henne till salu en tid känns det bra att äntligen hittat en köpare så jag inte behöver bekymra mig för vad jag ska göra med henne.



Har du klippt honom med maskin någon gång förut? Ingen av mina är någonsin klippta så jag har ingen aning om hur de kommer reagera... Det lär bli spännande att se :p

2011-08-29 @ 19:07:17 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: Julia

Beslutsångest för dig :S

2011-08-29 @ 22:45:20 / URL: http://spjulia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0