Vi lever

Jag har gjort så mycket annat roligt i helgen att jag inte ens suttit vid en dator, därför jag inte skrivit något i bloggen. Jag och Tess (min bror) hade iallafall en trevlig dag i stallet i torsdags. Och jag red barbacka på Botski i hagen! Åh, hon är så mysig! Vi red i sväng i Per-Olaskogen eftersom det var väldigt varmt. Han tyckte det inte var så svårt som han trodde, så nu är han red för sin resa till Island.

I fredags fick Guffi nya skor, bakskorna behövdes inte bytas så det var ju bra att han inte sliter på dom så mycket. Mamma fick ta hand om honom eftersom jag på personalmöte. Åskan gick och Guffi tyckte det var bättre att vara ute då så han smet ut från boxen. Han tycker inte om att vara instängd när det åskar eller på nyårsafton.

I helgen fick han sedan vila och igår tog jag med mig Tess till stallet igen och tog hjälp av Lena och löshoppade Guffi. Jag vet inte riktigt om han tycker det är jätteroligt, jag tror han vill ha sällskap. Men han var riktigt duktig och hoppade högt vissa gånger. Min kamera dog mitt i allt, så har inte så många bilder, men Julia var med och fotograferade också så när jag får hennes bilder kommer det fler bilder. Tills dess får ni njuta av dessa bilder:

Gokillen är så fin på bilden längst ner till höger!

Vad tycker ni om hans hoppteknik? Vi hann inte komma upp så högt innan kameran dog, men bilderna ni får se vid ett senare tillfälle hoppar han högre på.

Kommentarer
Postat av: Natalie

jag tycker han ser ut att runda sig väldigt fint över hindrena .D ska bli spännande att se dom andra bilderna sen!

2011-07-07 @ 08:07:23 / URL: http://n-rongvall.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0