En lång helg

Det blev en lång helg med mitt jobb under stalltjänsten. Det var många stora turer så det var många skitiga hästar som skulle borstas. Men nu är det över så nu slipper jag stalltjänst! Känns väldigt skönt. Jag har också fått gosa med Åskar och Blixten.

Min bil fick vara på spa hela helgen, men nu är allt bra med den. Åkte hem igår och kom hem på kvällen. Katten blev väldigt glad av att se mig och skulle gärna ligga så nära mig som möjligt. Det var väldigt skönt att komma hem.

I torsdags när min sambos syster var här fotograferade hon mig och Guffi så när jag har fått tillbaka lite mer energi så ska ni få se bilder på oss. Gick inte jättebra, han var lite stressad och okoncentrerad, men några bra bilder tror jag det blev på söthästen.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vad skönt att det äntligen är över! Vill se bilderna sen :)

2011-11-08 @ 12:14:36 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: Alexandra

Spännande att få se bilder på er! :D

Skönt att du inte behöver åka upp mer för stalltjänst, låter jobbigt det där.



Sv: Det känns väldigt skönt att Rák börjar hitta sitt rätta jag. Jag hade aldrig hunnit eller kunnat ta hand om henne själv.

2011-11-08 @ 16:57:31 / URL: http://barefootangel.blogg.se/
Postat av: Linda

Sv: Jaha okej :) Åh tänk om jag hade kunnat göra så med den häst jag tog hand om i två år, det var verkligen hon och jag! Men man var bara 15 år och hade varken egen talan eller pengar.

2011-11-08 @ 17:37:11 / URL: http://mittangsull.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Vad roligt med bilder:D

2011-11-08 @ 18:05:30 / URL: http://svippostina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0