4. Det här är jag bra på

Jag har mycket tålamod och vet att mycket som går fel i ridningen är mitt eget fel och skyller därför inte på hästen. Om hästen inte förstår så är det jag som ger fel signaler.

Att vara lugn och inte stressa upp mig, blir väldigt sällan nervös i alla situationer. Vilket är väldigt viktigt när man har en häst som Guffi.

Jag tycker jag är bra på att lyssna på andra som ger tips och råd och är öppen för nya saker. Det skadar ju inte att testa iallafall en gång (om det inte är något som låter farligt eller väldigt korkat).

På att ramla av kanske? Haha. Jag har aldrig behövt åka till akuten, fått hjärnskakning eller brutit/stukat något. Jag har varit till vårdcentralen en gång efter en ridolycka och då var jag bara blåslagen utan några direkta skador i knät. Detta var efter att jag och Botta gick omkull när hon fastnade i en snövall och vi skulle ut på en isklädd väg. Jag hamnade under och klämde benet. Ont gjorde det, men inga skador. Och nu borde jag väl säga pepparpeppar, för det kommer väl snart.

Kommentarer
Postat av: Linda

Usch vilken otäckt olycka, jag är väldigt rädd för att skada mig om jag skulle ramla av, därför jag är lite mesig :P



Varför kan du inte rida barbacka på Guffi?

2011-10-10 @ 10:55:42 / URL: http://mittangsull.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0