Leovetjakt

Guffi har som en del av er vet eksem och det jag har använt heter Leovet Bio-skin oil. En väldigt bra smörja tycker jag, helt naturlig dessutom. Men nu när jag inte bor i Sundsvall och vet var jag kan köpa det så har jag nu spenderat en timme på att leta efter någon butik på internet som är billigare än Ryttargården. Den enda som är billigare är faktiskt den upp i Sundsvall, men då får mamma köpa den åt mig och komma ner med då så frakten inte kostar.

Nu tänkte jag åka till hästaffären här i Västerås, Glada hästen. Jag har aldrig varit där, men tänkte passa på och kolla om de har Bio-skin där. Då vet jag iallafall och kan beställa istället om det inte finns eller är dyrare.

Jag har också börjat fundera på om man ska använda lite fler produkter från Leovet. No Rub verkar ju förstärka effekten hos Bio-skin, så jag köper nog även sådan i år. De har också en schampoo med Tea-Tree olja om verkar lindra klåda och ge ifrån sig en lukt som håller insekter borta. Frågan är ju om det bara är ett försäljningsknep eller om det fungerar...Jag har ju faktiskt bara provat Bio-skin innan, och den fungerar ju. Men om någon har testat fler av deras produkter får ni gärna höra av er, speciellt de som är mot eksem.

Läs mer om Leovet här.

En snyggt pyjamasklädd kliande Guffi från förra sommaren.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Testa kan man ju alltid, det är super när man hittar smörjor som funkar! Hoppas dock du hittar den till ett bra pris på närmare håll.



SV: Lite oproportionerlig är hon allt, men hon kommer nog bli superfin sedan, riktigt långbent och smäcker sportmodell (även om jag föredrar de lite mer kompakta faktiskt).



Ja, något har hon ju ätit som de andra inte har eftersom ingen annan hade speciellt mycket. Nu är hon avmaskad i alla fall :)



Vad kul, då får ni packa picknickkorgen och ge er ut på ridvägsjakt ;) Vi hittar nya hela tiden, det är som att nya stigar ploppar upp mitt framför näsan på en, sådant är riktigt kul!

2012-04-21 @ 14:30:28 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: SUsanne

Jag köper alltid Bio-skin från glirnashopen eller via Calevo.com Köp dunken det tjänar du på i längden. Har testat lite andra grejer på Kvika, men går alltid tillbaka till Bio-skin. Dyrt, men det är drygt också. Jag snålar aldrig utan håller i mankammen och svansen. En dunk räcker två säsonger till Kvika.

2012-04-21 @ 18:06:52
Postat av: Mikaela

Här klarar vi oss än så länge utan pjamaser:)



SV: Vad kul! Och det hade ju varit superkul om jag skulle vara där då.. Får se vad dom (mina chefter) har för planer för framtiden. Det är ju liksom ödet:P

2012-04-21 @ 18:28:28 / URL: http://svippostina.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Jag har tyvärr inte testat något av de där salvorna. Rák har som tur är inte så farligt eksem så det räcker att bara smörja en gång veckan :)



Sv: Det hade varit trevligt om ni kom över hit, vet dock inte när det kan tänkas bli. Andreas ska jobba en hel del helger och jag åker hem första helgen i maj och sen ska jag hem efter skolan för sommarjobb =/

2012-04-21 @ 19:04:19 / URL: http://barefootangel.blogg.se/
Postat av: Linda

Sv: Jag kanske samlar henne mer, gör bättre halvhalter med snabbare eftergifter :)? Jag hade väldigt lätt till klappa tyglar förr, där på filmen fick jag jobba med mer kontakt.

2012-04-21 @ 21:50:22 / URL: http://mittangsull.blogg.se/
Postat av: Alexandra

SV: Förlåt :(:P Du får komma i höst och byta!

Jo, förhoppningsvis finns någon helg.

2012-04-21 @ 22:08:01 / URL: http://barefootangel.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Sv; Ohh okej! Det var ett bra betyg! :D

Har en känsla av att han kommer gilla det. :)

2012-04-21 @ 23:19:17 / URL: http://alexaka.blogg.se/
Postat av: Linda

Sv: Jo men visst gjorde jag det :) Fast ännu mer sedan jag började träna för Lina, då har det ju hänt extremt mycket med min ridning.



Vem brukar du träna för? Är det inte dags för nån kurs snart ;)??

2012-04-22 @ 20:13:18 / URL: http://mittangsull.blogg.se/
Postat av: paulina

Horsol har jag, funkar bra tycker jag :)

2012-04-22 @ 21:37:39 / URL: http://fotopaulina.blogg.se/
Postat av: paulina

Sv: Exakt :D

2012-04-23 @ 19:53:13 / URL: http://fotopaulina.blogg.se/
Postat av: Linda

Sv: Haha ja men du Frida jag är likadan, jag tog också hem de där hästarna som ingen ville ha eller klarade av :)

2012-04-24 @ 19:42:21 / URL: http://mittangsull.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0