Småköp och kladdig häst

Idag blev det några små inköp till Guffi efter jobbet. Strosade runt på Hööks en stund, men det blev bara lite salva. Tänkte köpa en korg att sätta upp i vid hans box och ha sakerna man använder varje dag där, men det glömde jag helt bort. Tittade också på nya vinterskor, min gamla är det lite hål i. Man håller sig varm i dom, ett par gamla Eccoskor faktiskt, men känner att det behövs nya till i vinter. Så i höst ska jag köpa ett par sånna.
 
Sedan åkte jag till Citygross och deras hästavdelning. Där blev det ett svart nosludd till det lila bettlösa tränset jag inte har visat ännu. Det är nylontråd, så det känns som att det kan skava på nosen. Hittade också ett longerdelta, har insett vad smart det är efter att ha lånat Fridas. Mycket enklare att byta varv. En dunk linfröolja tog jag också.
 
Ute i stall höll de på att dra om all övertråd i hagen så Serstök inte kan rymma. De bytte tråd, höjde den och klippte massa buskar och sly så elen kan ta sig fram. När jag skulle hämta Guffi tror jag jag lyckades skrämma de båda. ca 15 meter ifrån kastade de sig iväg i världens fart innan de stannade en bit bort. Då kom Guffi gående emot mig igen och ville gärna gå in. Han hade kliat bort en liten liten fläck med man! Men den var väldigt liten så det får jag väl vara glad över. Tog och smörjde in honom riktigt ordentligt så hela han nästan var kladdig.
 
Helens mamma hade dragit upp några små morötter han fick, men han verkade inte fatta vad det var för något. Jag stoppade in dom i munnen på honom så blasten hängde ut, och där stod han. Tills han släppte alltihopa efter några minuter och jag fick ta bort blasten och mata honom, då gick de att äta.
 

En väldigt dålig mobilbild på det hela.
 
En leende eller trött Guffi? Från i onsdags, bara för att hans underläpp är så söt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0