Wii U


Förra veckan fick sambon för sig att han skulle köpa Wii U. Jag var lite skeptisk först, vi hade ju redan ett Wii. Med det nya får man en gamepad, typ som en ipad fast man ska spela på den. Nu är jag dock övertygad om att det var ett bra köp och här är varför.

Vi har fyra datorer var av en är min. Det är en macbook men skärmen är trasig, så jag måste ha en extern skärm för att se någon. Alltså kan jag inte ta med den överallt. De andra datorerna är sambon och hans nya laptop vill jag inte använda och den gamla måste laddaren sitta i eftersom batteriet inte fungerar. Jag sitter gärna vid tvn med en dator samtidigt, och det har jag inte kunnat nu på ett halvår på ett smidigt sätt. Den gamla datorn är så trög så man blir tokig. Jag kan ju använda telefonen men det går inte att blogga och när man skriver en kommentar och råkar vicka på den laddar sidan om så man får skriva om allt. Men nu kan jag styra tvn med gamepaden och samtidigt använda internet på den. Helt perfekt! Soffpotatisen är tillbaka!

Kommentarer
Postat av: Julia

Fyndigt! Hon som äger Smedby gård där jag har Herkules har faktiskt införskaffat en thermobar till vår hage. Den klarar 30 minusgrader utan att vattnet fryser och det uppskattar vi!

2012-12-17 @ 16:45:04 / URL: http://scenicworld.blogg.se
Postat av: Jossan

Haha men det finns ju inget bättre än att sitta framför tv med datorn i knät, telefonen i ena handen och Ipaden i den andra ;)

Sv: tack så mycket! :D

2012-12-17 @ 20:30:10 / URL: http://semtegensis.blogg.se
Postat av: Fia - med islandshästen som passion

haha, det lät som en underbar grej! ;)

sv; Ja, det heter ju FM på svenska, men nästan ingen säger det, utan det är SM rätt o. slätt, eller, snarare ÄssÄm på finska då ;)

2012-12-17 @ 21:25:44 / URL: http://www.meistaraverk.blogg.se
Postat av: Julia

Sv: Tack snälla du :)

2012-12-17 @ 23:12:00 / URL: http://Www.spjulia.blogg.se
Postat av: Julia

Svar: i sidsjön på teaterstigen :)

2012-12-18 @ 20:03:34 / URL: http://Www.spjulia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0