Lördag

Det blev inte alls som tänkte idag. Karin blev försenad, så sadelprovningen blir på måndag istället. Så jag tog och åkte ut till stallet med bilen ändå. Det var -15 ute och en kall bil, så när jag kom fram hade jag ingen lust att byta om till overallen. Så jag tog Guffi från hagen och vi började gå i gången längs med hagarna, fick sällskap av en av småkillarna i hagen. Vände efter en stund och sprang tillbaka och varm blev jag. Sedan gick vi till paddocken så han fick springa lite. Försökte få han att busa lite, men det gick trögt. Tillslut sprang han några varv av sig själv utan att stanna efter 10m. Då gav vi upp, morot och äpple blev dagens mat. Sedan dammsög vi hö hela vägen ut i hagen igen, någon var visst hungrig.

När jag sedan skulle åka hem red A och E iväg med Únnurbra som handhäst. Då kom mitt ridsug tillbaka! Typsikt säger jag. Har varit utan det ett tag nu också kommer det tillbaka precis efter jag släppt ut hästen och dom rider iväg. Jaja, när vi har en sadel som vi vet passar ska vi ta tag i det hela igen! Förhoppningsvis blir det lite varmare också. Även om -15 inte är någonting jämfört med hur kallt vissa andra har det.



Blev några söta mobilbilder på honom också. Så mysigt när det är alldeles frostiga!

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Vilka söta bilder :)

2012-02-04 @ 21:52:14 / URL: http://barefootangel.blogg.se/
Postat av: Greta

så söt. Hur gammal?

2012-02-05 @ 06:24:49 / URL: http://torparfru.blogspot.com
Postat av: Jenny

Man ska inte springa i onödan ;) Hoppas ni hittar en bra sadel i morgon!

2012-02-05 @ 17:01:03 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: Alexandra

Sv: Det är inte snällt att ta andras saker :( :P

2012-02-05 @ 18:24:21 / URL: http://barefootangel.blogg.se/
Postat av: Jenny

SV: Jag är lite kameraskygg så därav avsaknaden av sådana bilder :p



Ja, det hoppas jag med, och det tror jag väl också, men lite synd måste jag väl få tycka om mig själv för ett litet tag. Sedan ska jag ha en hel flock med hästar, när jag är miljonär ;)

2012-02-05 @ 20:04:00 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: Jenny

SV: Ja, samma här, jag känner mig så besvärad när jag står framför en kamera, att uppföra sig naturligt blir helt plötsligt jättesvårt!



Det är sant att det är mindre arbete, men när man vant sig vid fler känns det konstigt tomt. Iofs är det mest arbete med Rósa nu ändå eftersom hon måste ha täcke på sig och det ska bytas och så där, men det är väl i princip allt jag gör med henne just nu, förutom att borsta på och gå på små promenader.

2012-02-05 @ 20:14:36 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: Mikaela

Fina Guffi!



SV; Våra veterinärer rekommenderade nu Advantage plus (för hund o katt) i år igen men nu skulle vi behandla med en hel förpackining på varje häst. På alla angripna områden och i mankammen.

Ang mugg: Oddi får bara någon enstaka krusta åt gången och då brukar jag smörja med lite probolja så försvinner det. Så det kanske inte ska kallas mugg..

2012-02-07 @ 20:52:27 / URL: http://svippostina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0