Onsdag

Idag blev det tidigt till stallet så jag kunde ta mig hem med cykeln. Hästarna hade ännu inte fått mat så jag tog in Guffi och tänkte motionera honom först. A kom ut och började fodra och när jag kom till ridhuset stod småhingstarna där så jag hjälpte henne lite och sedan släppte vi ut småttingarna och de andra så vi kunde motionera lite i ridhuset. Eftersom han inte ätit frukost blev det inget avancerat. Först var han riktigt pigg och busade på, på sitt gubbsätt. Sprang på av sig själv. Hade ställt upp ett litet hinder, men det var inte så roligt att hoppa idag, men några skutt blev det. På slutet stannade han varje varv vid utgången och tittade drömmande ut på de andra som stod och åt i hagen. Vi flyttade lite, backade, böjde osv som avslutning. Sedan fick han stå i en av rasthagarna och äta sin frukost så han skulle få någon mat.

Under tiden tvättade jag schabrak, rumpvärmare och grimma och gjorde rent sadeln. Tänkte det var lika bra eftersom Karin Åberg kommer till helgen eller senast måndag, och tar hon med min sadeln är det ju bra om den är ren. Fikade också lite bullar och varmchoklad. Guffi stod och segåt och efter 1,5 timme verkade han mätt och vandrade runt i hagen. Då fick han gå ut till de andra och jag mockade i hagen i väntan på att tvätten skulle bli klar.

Att cykla hem var kallt om öronen idag, så jag fick dra på mig luvan för att inte öronen skulle bli blå. Annars gick det riktigt bra att cykla förutom att det inte gick att växla och jag halkade runt lite i en sväng. Det blev en lång dag i stallet, men det var riktigt trevligt.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Så ni har tvättmaskin i stallet? Vilken lyx, det hade jag älskat att ha, nu får jag ju släpa allt som ska tvättas fram och tillbaka med tåg, det är inte så kul. Nåja, någon gång ska jag ha eget stall ;)



SV: Ja, det är så jag känner också, det är verkligen inte mig det har hängt på att han inte fått något pass än och det känns rätt drygt om jag ska bli straffad för det nu :/



Det är nog en bra idé av din stallägare, jag skulle absolut välkomna en förenkling av registationerna, just nu är det jäkligt komplicerat och onödigt.

2012-02-01 @ 19:28:46 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: Mikaela

Sv; Jag ska verkligen ta tummen ur och raka lusrand.

Vågar inte testa Etotal då min veterinär inte rekommenderade det på Oddi, men det hjälper intygade hon;)Många har testat frontline på sprayflaska, tror jag ska testa det.

2012-02-01 @ 22:29:05 / URL: http://svippostina.blogg.se/
Postat av: Jenny

SV: Nä, och att promenera till och från tåget med täcken och schabrak är inte heller kul men man får ju motion i alla fall :p



Tack, det hoppas jag med. Jag håller på att bli tokig på hela situationen :S Aldrig mer import, känner jag just nu... Islänningar och pappersarbete går inte ofta ihop.

2012-02-01 @ 23:27:40 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: Alexandra

Låter väldigt smidigt att kunna tvätta i stallet!



Vad bra att Karin kan komma så pass snabbt ändå, hoppas ni finner någon bra lösning!

Inte testat sadeln i stallet?

2012-02-02 @ 14:53:37 / URL: http://barefootangel.blogg.se/
Postat av: Tess -Kervefors Foto & Media

SV: Ungefär samma problem som jag har. Jag kommer ifrån Uppsala ifrån början. Har visserligen bott här i ganska så många år nu men det är svårt ändå. Jag har mina flesta kontakter i Uppsala! Pratade med min starta eget konsult igår och vi var rörande överens om att just januari och februari är riktigt sugiga månader för de flesta företag men jag hoppas att det släpper snart! :)

2012-02-03 @ 12:41:02 / URL: http://kervefors.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0