Nya fötter

Idag blev det några timmar i stallet men ingen träning, förutom att ståistalletträning. Hovslagaren var lite sen så jag mockade lite i lösdrift och la ut vattenslangen som jag också råkade glömma med E påminde mig och hagarna räddades från isgata.

Guffi var på lite dåligt humör, först tvingade jag in honom i stallet och sedan kom hovslagare. Han fick helt nya hovar idag! Hon plastade allihop men mest på vänster fram för den är hans sämsta. Plast var det överallt men fint blev det och nu ser han hovar bra ut för första gången på länge. Tog 2,5 timme innan vi var klara och han äntligen fick gå ut. Det är tydligt rena totyren att stå inne så länge! Hovslagaren tog lite bilder på hans hovar så hon kunde visa konstverket (ironi) på sin Facebook. Hon sa iallafall att hovarna blivit bättre så jag hoppas han kan få fina hovar fram över nu och att det är alla mineraler i maten och Kiselguren som hjälper.

Imorgon ska vi ta en ridtur ute om han är på lugnt humör annars kör vi i ridhuset så han får springa av sig inför fredagen. Han behöver ju inte vara ett monster när vi får besök.

Lite så här skev i humöret var han idag.


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Så söt så :)

2012-01-18 @ 17:32:17 / URL: http://barefootangel.blogg.se/
Postat av: Jenny

Vad bra att hovarna blivit bättre. Sådant tar ju otroligt lång tid men jag tror nog att de kommer bli fina till slut :)

2012-01-18 @ 22:30:53 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: Jenny

SV: Ja, så skulle jag ju kunna göra, tack för tipset :) Om inte annat borde jag longera henne även utan sadel så hon får springa av sig lite, något säger mig att damen har sjukligt mycket överskottsenergi just nu :o

2012-01-19 @ 11:58:58 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0