Noll inspiration

Just nu känner jag inte för att göra mycket med Guffi. Det är jättemysigt att åka dit och smörja, sy och gosa i stallet, men att försöka hitta på något roligt sätt att motionera på finns verkligen inte. Han vill inte gå ut ur stallet, han somnar så fort han kommer in och det är insekter överallt. Det står verkligen stilla.
 
Jag tänkter hela tiden "Idag ska vi träna uppsittning" men så fort jag kommer till stallet har all inspiration försvunnit när jag ser hur trött och less han är. Han vill inte. Man får verkligen mota ut honom ur stallet om ingen annan går före med Serstök, men nog är det trögt ändå. Jag vill verkligen egentligen ut och rida, men för att komma någonstans måste vi igenom skogen och där vill ingen vara, och jag ser på Guffi att han verkligen inte vill.
 
Vad ska jag hitta på? Ska han få semester resten av sommaren också? Har era hästar det så här jobbigt?

Kommentarer
Postat av: Fia

sv: Åh, vad kul! :D Blir inte avis heller, hehe ;) Skulle så gärna se T1&V1 uttagningarna och A-finalerna! (Man vet ju inte vem som kommer vidare så, hehe)

2012-07-29 @ 14:51:56 / URL: http://www.meistaraverk.blogg.se
Postat av: Carro

Åh va synd att han tycker att de är tråkigt just nu. Som du skriver, han kanske behöver en vila?
Sv: Ja precis! Finns på "barnavdelningen" i matvaruaffärer :) Kostar inte alls mycket och räcker absolut en hel säsong! :D

2012-07-29 @ 20:06:19 / URL: http://whyevenbother.blogg.se
Postat av: Fia

sv; Ja, fast hans dotter Dagga tävlar honom istället :) Jag skulle vilja se hur det går för en av våra finska ekipage, och sen måste väl Reynir med Blæja (vad hon nu hette) vara med? :D Och Vordis, som Berit som jag jobbade hos äger, som ska tävlas av en isländsk ungdom :) Äh, sak samma, vill se alla ju! x) :D

2012-07-29 @ 21:30:23 / URL: http://www.meistaraverk.blogg.se
Postat av: Clara

Vi har en häst som har lite samma beteende, man får verkligen släpa in honom från hagen och dra ut honom, på ridtur. Men när han väl varit igång ett par dagar så blir han både piggare och mer framåt, att låta honom vila för att "samla krafter" stjälper mer än det hjälper i hans fall. Du kan ju alltid prova att låta honom vila och prova på någon ny träning? Markarbete med trickträning eller löshoppning eller något, bara för att fånga upp hans intresse igen? :)

2012-07-30 @ 00:09:18 / URL: http://tvistirni.webblogg.se/
Postat av: Mikaela

Vi ligger också på latsidan med ridningen och alla annan träning med. Det bär mig emot att rida Galesir när det mycket knot och han bara dyker i täcket när vi kommer tillbaka:(

Så länge det klara av att vila (både hull och psyke) så tror jag att dom mår bäst av att vila.

Sv: Vad skönt. Glaesir har mer än vanligt känns det som. Tror att det beror delvis på att han inte fick sin kortison-dos i våras som vi brukar ge honom.

2012-07-30 @ 12:55:27 / URL: http://svippostina.blogg.se
Postat av: Fia

Om du menar Dagga o. Reynir så ja, det ska de. Hon tävlar för Island :)

2012-07-31 @ 20:51:45 / URL: http://www.meistaraverk.blogg.se
Postat av: Fia

Då har du tur, haha, för de kom till B-final i tölten :)

2012-08-02 @ 00:54:35 / URL: http://www.meistaraverk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0