Regnig semester

Igår kväll kom jag hem från min minisemester i Sundsvall, en väldigt regnig sådan, men trevligt ändå. I onsdags var vi på turridning. Min väst luktade ättika, istället för kattpiss så det kan jag ju vara glad för. Jag fick rida en ganska stor herre vid namn Risi. Han var som en blandning mellan Guffi och Kolbakkur, en häst i stallet vi höll till i i Sundsvall. KBs stora steg men Guffis nerver kan man säga. När jag väl hittade knapparna gick det riktigt bra. Men fy vilken träningsvärk och ont i sittbenet jag haft sedan dess och min rygg dog nog totalt. Har bokat en massagetid på tisdag som jag längtar efter. Ska bli väldigt skönt. Men det var nog nyttigt att rida en annan häst ändå, han är till salu dessutom om någon är intresserad.
 
I torsdag umgicks jag med min vän Linnea och strosade runt bland butiker och åt sockerkringlor som vi alltid gjorde på gymnasiet. Vi hamnade sedan hemma hos mamma och lagade god middag.
 
I går blev det grillning hos mamma men moster, kusin, syster, mormor och Blixten. Och på kvällen gick tåget hem, precis när solen tittade fram...typiskt.
 
Här hemma har det också regnat halva dagen, men jag hoppas på lite bättre väder innan jag börjar jobba igen. Imorgon kommer både mamma, syster och hennes kompis och Linnea hit och sover över. Alla utan Linnea åker sedan vidare på måndag, men det blir en trång natt i lägenheten. Tur att vi har våran jättesoffa. Jag ska försöka få med min Linnea till stallet så hon kan fota oss lite, om det blir ridbilder beror på hur min rygg mår och hur länge de stannat.

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Vore kul att få se bilder på er båda igen:)

2012-07-18 @ 13:58:07 / URL: http://svippostina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0