Midsommarhelgens roligheter

Nu har vi äntligen kommit hem efter lite semester i Sundsvall. Åh, vad jag saknar berg! Tycker det är så härligt att se dom dyka upp bakom skogen när man kommer på E4an. Otur nog är det riktigt skitväder idag, spöregn och ordentligt med vind så att sitta hemma är ganska skönt.
 
Fredagen spenderades först på bröllop bakom kameran. Ett fint men lite annorlunga bröllop eftersom de satt sin egen prägel på det hela. Några fina bilder fick vi nog också till, har inte hunnit gå igenom dom ännu. Sedan åt jag, mamma och mormor grillat innan vi åkte in till Sundsvall med mormor. Jag skulle träffa sambon och hans kompis, men slarven hade glömt mobilen i bilen så jag fick själv lista ut var den här kompisen bodde. Vi spenderade resten av kvällen i en nybyggd bubbelpool, riktigt trevligt.
 
På lördagen gav vi oss iväg till Linnea och Jonatan och Linneas sommarstuga. Tänk er så långt ut i skogen ni kan komma, där alla myggen bor och där det inte finns någon som helst mottagning om man inte klättrar upp på en sten eller ett berg, så vet ni ungefär var vi var. Men det är riktigt mysigt iallafall och vi fick nybakad rabarberpaj. Sedan fortsatte vi hem till Linnea som också ligger ute i skogen, fast i en liten by med fler hus. Där blev det middag och kortspel resten av kvällen.
 
I söndags fixade mamma och jag mina nya köksgardiner och symaskinen. Hon hade gjort rent den så jag kunde ta med den ner så jag har något att laga eksemtäcken med. Skönt! Sedan blev det några timmar hos Emils båda föräldrar fast uppdelat så att säga. Emil fick också sin försenade födelsedagspresent, en elgrill. Så nu kan vi grilla på balkongen!
 
Hem färden blev längre än tänkt. Strax norr om Gävle tar det stopp som vanligt och vi satt i kö i en timme utan att det hänt något. Men till slut kom vi hem och Müsli blev så glad och hade så mycket att berätta för oss.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Låter som en trevlig midsommar :) Symaskin är oumbärligt när man har en massa eksemtäcken.

2012-06-26 @ 14:07:26 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0