Stallet vi tittade på i går

Skulle ju skriva om stallet vi var och tittade på igår också. Det verkar väldigt bra, och är det enda jag hittat som inte ligger lite för långt bort. Det ligger några kilometer norr om Erikslund, dit går det bussar och sedan kan jag cykla eller åka med de som har stallet. Det är en familj som har det, de har två islandshästar, ett sto med föl, men det ligger på morföräldrarnas gård. Därför jag kan åka med dom den sista biten eftersom de bor där. Deras hästar var just nu borta, stoet var på inridning och fölet var med.

I stallet var det mysigt och Guffi skulle få en egen box fast vi kom fram till att de ändå ska vara ute dygnet runt om han flyttar dit. De ville också hellre ha stoet ute. Fölet ska på hingstbete över sommaren. Det fanns en fikarum och en jättestor sadelkammare där jag får två garderober isåfall, då behöver jag inte ha något hemma. Det låg precis vid skogen och fanns många stigar. De ägar skogen så man fick rida upp egna stiger och kan man kan bygga några naturhinder kanske. De hade flera hagar som räcker för tre hästar och det gick även två hästar till bredvid som tillhörde granngården.

De var väldigt trevliga och ville gärna ha sällskap till sitt sto, ridsällskap kommer vi få. Det fanns ingen paddock, men en liten plan att rida på där de brukade ordna lampor när det är mörkt. Sedan kan man rida på grusvägen upp till gården också.

Igår fick också Guffi en killkompis i hagen här, lite tråkigt nu när vi ska flytta. Men han har ju haft det bra med sina tjejer. Ihopsläppet hade tydligen gått väldigt bra.

Kommentarer
Postat av: Linda

Sv: Hhaha ja jag är väl lite knäpp. Men jag antar att det beror på alla de motgångar och hängiga dagar vi haft och så kommer Fifa lös och skriker av lycka- kan man ta ifrån den? Ne :D

2012-03-05 @ 21:46:00 / URL: http://mittangsull.blogg.se/
Postat av: Mikaela

När var det ni skulle flytta? Har du bestämt dig?

2012-03-05 @ 21:53:23 / URL: http://svippostina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0