Torsdag

Idag var det lika fint väder, man blir riktigt bortskämt. Nästa vecka ska det bli kallare igen.
När jag kom ut stod Es dotter och en annan kompis och fixade med två hästar. Man får väl passa på när man har sportlov. I hagen busades det, först kom Naggur och Djörfung i hagen brevid, sedan dök Urga och Unnurbra upp över kullen. De racade rakt emot mig men jag hann inte få upp mobilen förän de var framme så jag kunde filma. Guffi och Kná kom sedan och tillslut Frostros. Detta hann jag filma så det kan ni se i här nedanför. GUFFI SPRANG EMOT MIG! Har ni hört? Han som knappt vänder sig om när jag kommer, sprang och stannade vid mig fast de andra två damerna gått ifrån mig då. Vad glad jag blev!

Vi körde lite löslongering i paddocken som var ny harvad. Han fick ha halsförlängaren i grimskaftet runt magen idag igen, budgetvarianten... Han var ganska trög idag, försökte undvika jobb och sänkte sig inte riktigt. Hade bara grimma på honom så det kanske berodde på det. Men trög var han iallafall. A kom och berättade att de hade sprungit ganska mycket i hagen under dagen så det var väl därför. Men när hon hade gått fick vi lite fart iallafall, lite galopp och bus. Gick tillbaka till bommen och hjälpte tjejerna igen och Guffi fick vänta på sin mat så det inte skulle bli något bråk. När de gått fick han sin mat och vi stod och myste. Det är så skönt att bara stå där en stund. Tittade en stund när tjejerna red, pratade med E och hjälpte dom när de skulle byta häst.

Jag har förrsten upptäckt att min dator är på fast skärmen dör, så nu behöver jag förhoppningsvis bara en liten sladd och en skärm så kan jag använda den. Budgetvarianten här med...

Ni får tyvärr vänta på videon till ett senare inlägg, det vill sig inte riktigt med filer som inte går att läsa, uppdaterande hemsidor och annan tekniksskit som inte vill som jag! Windows är sämst!

Kommentarer
Postat av: Linda

Sv: Jag förstod inte din kommentar ang foto :P?



Okej ja men testa dig fram, går det inte så är det ju bara att knacka på skor igen :)

2012-03-01 @ 20:59:44 / URL: http://mittangsull.blogg.se/
Postat av: Tessan

Sv: Har ingen jätteaning om lösdrifter. Kan ju ett antal, men hur långt från stan får det vara åt olika håll? O vad har du för krav på saker o ting liksom? :)

2012-03-02 @ 20:50:02 / URL: http://thereseflodin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0