Solig söndag

I dag blev jag väckt av ett sms och var i stallet inom en timme, knappt vaken och har sedan resten av dagen varit väldigt lullig eftersom jag inte hann vakna ordentligt imorse tror jag. Det hade inte hänt något i stallet, men Frida och Helen skulle bort på eftermiddagen och jag hade tagit sovmorgon så då blev det så.

Det blev longering idag. Frida tömkörde Serstök samtidigt, så ibland fick vi lite problem när hästarna helst ville göra som den andra hästen, men det är bara bra träning. Gick ganska bra, han var loj i traven och trampade inte alls på ordentligt, men när jag fick nära och vill att han skulle böja sig och sänka sig gick det mycket bättre. Även om han inte tog i ordentligt i traven syns det väldigt tydligt när han höjer ryggen och det gör han ändå, så han får godkänt ändå.

De fick gå i björkhagen igen en stund så de vänjer sig vid gräset. Han fick gå utan täcke en stund första, så då passade jag på med kameran, eksemtäcke är ju inte det stiligaste. Sedan tog jag på allt i hagen, Guffi gick lös, inga som helst problem. Han drar nästan på sig täcket själv, men att ta av det är himla läskigt för då får han stötar. Han fattar nog att täcket är bra och skönt att ha på sig. Han fick ta på sig luvan nu också, så han ser ut som en jättefluga. Men Serstök har också en så de har ju varandra iallafall.

Bilder kommer lite senare, fotade även ett fint blommande träd nyss i kvällsolen. Har beställt Bio-skin idag också, så när det kommer och det förhoppningsvis är varmare ute blir det duschning av häst.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag känner igen hur täcket kan vara livsfarligt när det ska av :p Som om de aldrig mer skulle skymta solljus ;)

2012-05-08 @ 15:07:40 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0