Tappad sko

Igår hade Guffi tappat en sko så det blev ingen ridning. Vi tog en promenad medan Frida red på Serstök. Var så varmt så jag tyckte till och med det var varmt att bara ha t-shirt. Ni som känner mig förstår hur varmt det var då... Sedan blev det lite duschning av rygg och rumpa. Hans rumpa har varit grå så den behövde lite skrubbning men jag orkade inte ta hela kroppen just då. Men nu är han delvis ren iallafall. Vi stod ute så han kunde äta gräs samtidigt, tror ni han gjorde det eller? Nä, han bara står där.

Idag försöker jag skriva klart min sista rapport och väntar på hovslagaren. Hon ska komma idag men hade några akuta bölder så jag vet inte riktigt när ännu. Han tappade skon ganska längligt ändå. Sedan blir det jobb resten av veckan. Ska gå med imorgon igen och sedan blir det helt själv onsdag, torsdag, fredag och lördag. Ska bli spännande. Tråkigt nog kommer mamma och hälsar på i helgen, men lite tid får vi nog över och sedan får hon roa sig själv med annat.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Äsch då, tappskor är ett gissel. Bra att honvslagaren kunde komma ut idag i alla fall, jobbigt när man måste vänta flera dagar.



Fast så hemskt är det väl inte att din mamma kommer och hälsar på? ;)



SV: Ja, precis, och med eksem blir de ju känsligare i mankammen. Hur var det med ömmandet idag?



Hoppas du trivs på jobbet förresten och att du börjar få grej på glassmaskinen, hur mycket jobbar du?

2012-05-21 @ 13:29:52 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: Alexandra

Sv; Sant det :) Kör nog på det.. :)

2012-05-21 @ 20:48:08 / URL: http://alexaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0