Inte Guffis dag

Hade tankarna på att rida idag, men när vi kom ut i hagen var Guffi lite stissig och stirrade upp i skogen hela tiden. När vi gick mot stallet hoppade han till när regnet smattrade hårdare mot taken och både han och Serstök reagerade på något i skogen på andra sidan om stallet. Så jag skippade de planeran rätt snabbt och det blev löshoppning för honom istället.
 
Han var inte riktigt på humör för det heller med hoppad ändå ordentligt och fint några gånger. Efter en stund blev han dock lite putt och larvade sig men när jag fick ett spö i handen skräpte han till sig och hoppade två gånger till innan vi slutade. Då skulle han inte gå in. Frida hämtade Serstök som skulle löslongeras över bommar istället. Hon är inte riktigt någon talang när det gäller hoppning ännu. Då skulle han gå runt lös efter dom istället för att följa med mig. In i stallet ville han inte heller först men med lite övertalning så gick det. Serstök skötte sig iallafall och busade till det en del. Hon började med att jaga mig, haha. Jag kom tillbaka från stallet och då kom hon fram till mig, så jag gick förbi henne och sprang iväg till hindret och hon följde efter och såg riktigt full i fan ut.
 
Sånna här dagar får man ta det lite på Guffis vilkor och hitta på något roligt från marken iställen, även om han inte var överförtjust i dagens aktivitet var han duktigt och såg nöjd ut efteråt iallafall.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0