Nya vinterskor och usla knän

Igår var jag äntligen iväg och provade och köpte mina beställda vinterskor som hade kommit. Den här gången var det inget fel på dom, så nu får vintern ta och komma! Lurviga och mysiga är dom så nu hoppas jag att dom håller mig varm om fötterna också. 
Köpte nya byxor till jobbet också. Jag har jag väldigt dåliga knän och blir det för tajt om dom får jag väldigt ont i dom. Så jag har insett att alla byxor jag har, förutom mjukisbyxor, är alldeles för tajta att ha när jag ska jobba om jag ska ha mer än ett par långkalsonger under. Så det blev ett par med mycket utrymme för både knän och i midjan så jag får plats med massa långkalsonger och fleecebyxor i vinter. Det blåser in en del i luckan och blir ganska kallt, så mycket kläder behövs.

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Sv: Vart är han försäkrad? Jag tror att kostnaden är så hög för att hon är livförsäkrad i 50'. Räknade jag på ett livbelopp på 30', så blev det ganska mycket lägre. Det där är så jäkla svårt, för ibland känns det som att man bara betalar men det inte ger något. Pengar som skulle kunnat läggas på annat till hästarna..

2012-11-18 @ 12:32:23 / URL: http://svippostina.blogg.se
Postat av: Linda

Sv; Jasså du är för Jasper du, ja han är ju lite mystisk haha

2012-11-18 @ 21:31:35 / URL: http://www.mittangsull.blogg.se
Postat av: Linda

Sv: Nu går jag igenom kommentarerna mina och svarar haha jag är ju så seeeg men bättre sent än aldrig, du berättade om Guffi och hur rädd du var ett tag att sitta upp, vad skönt att du hittat en tränare som funkar bra för er, det är ju så viktigt tycker jag om man antingen har problem man vill lösa eller bara utvecklas framåt, åh jag kan inte vara utan Lina, jag är beroende av henne

2012-11-18 @ 22:17:43 / URL: http://www.mittangsull.blogg.se
Postat av: Mikaela

Sv: Jag hade också Oddi på 50/50 A1 och A2. Minns att det dock är en hake när man gör så men mins också att försäkringsombudet sa att visst det är inte lika bra som att ha allt i A1 men A1 täcker inte allt ändå eller nåt sånt. Även om man har allt i A1 så är det inte säkert att man får ut hela beloppet ändå. Får nog ta och ringa Agria och kolla:)

Jag vet inte faktiskt har en som är gammal som gatan;)

2012-11-19 @ 10:36:21 / URL: http://svippostina.blogg.se
Postat av: Julia

Okej!
Uppskattat med en häst som säger ifrån faktiskt. Bättre det (om man lärt sig lyssna till hästar) än att hästen går och gör det svårt för både sig själv och sin människa, även om det är en försvarsmekanism :)

Tror absolut du kan vara inne på rätt spår, och jättekul att läsa att det går mer framåt än bakåt!

2012-11-19 @ 22:19:12 / URL: http://scenicworld.blogg.se
Postat av: Linda

Sv: Ja men visst är det skönt att ha någon vid sig med mer kunskap, sen är det så skönt att kunna hjälpa andra det man själv kan, jag brukar hjälpa Erika och Svala som är här och då växer man ju lite själv :)

2012-11-20 @ 09:48:36 / URL: http://www.mittangsull.blogg.se
Postat av: Linda

Sv: Tack söta du, det var gulligt sagt :) Men du har rätt kring de som VILL lära sig, de är ju dom som kommer framåt :)

Hur går det annars för dig och Guffi på träningsfronten med gångarter och hela bunten :)??

2012-11-20 @ 20:26:40 / URL: http://www.mittangsull.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0