Tölt och travträning

Idag var jag lite osäker på om det skulle gå att hoppa upp, var bara en känsla jag hade. När vi kom ut hade Guffi svårt att stå stilla osv, men det gick faktiskt tillslut utan problem. Försökte få igenom böjningen åt vänster idag, igår när jag tömkörde gick det bara skit åt det hela, han släppte aldrig. Men det gick mycket bättre idag. Sedan körde vi lite trav intervaller över våra två bommar. Han tyckte det var riktigt roligt och ville nog springa mer. Det hade regnet under dagen så jag tog det lite lugnt där det är gräs eller väldigt geggigt, men just vid bommarna är det ganska mycket grus och helt lugnt att springa. Sedan tog vi tölten och fick till det riktigt bra med böjningen så han sänker sig. Töltade på snedden och svängde sedan runt "hindret" så jag verkligen kunde böja igenom honom och då sänkte han sig några steg, precis innan vi saktade av till skritt eftersom det blev gräs. Perfekt övning för oss. Sedan tog vi en sväng ute på vägen och då hade han kommit på något, för även då sänkte hans sig några steg i taget väldigt lågt och fint. Men han orkade inte så länge uten bröt av till trav, men det var ändå riktigt bra för att vara oss. Kändes väldigt bra iallafall, duktig häst har jag!
 
Efteråt när du stretchade gjorde han buga helt själv igen, fast jag bad honom om att göra det den här gången kan man säga. Jag lockade inte med något utan bara petade på insidan av frambenet så dök han ner med huvudet.
 
Jag har skaffat instagram som ni kanske ser, Fridaochguffi fick namnet bli, om någon är intresserad.

Kommentarer
Postat av: Fia - med islandshästen som passion

Vad roligt det gick bra på turen! Och vilken gullig bild, haha :)

sv; Ja, fast vissa lyckas ju se bra ut i stallet... rätt många faktiskt..? Fina matchande kläder och håret uppsatt i en prydlig tofs. Själv kommer jag i mjukisbyxor med hål på knäna och håret ja, den frisyren fick jag av en natt i sängen och har inte orkat göra om tofsen...

2012-11-24 @ 16:17:06 / URL: http://www.meistaraverk.blogg.se
Postat av: Mikaela

jag har lagt till dig:)

2012-11-24 @ 17:47:01 / URL: http://svippostina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0