Besök på jobbet

Idag var en riktigt hektiskt dag, alla vill köpa korv en lönehelg. En liten stund innan jag stängde kom min moster med familj förbi. De var på väg upp till Sundsvall och ville ha lite mat. De höll mig sällskap när jag plockade under efter stängningen och jag fick en födelsedagspresent. De har nu i höst köpt en häst, och har två andra hästar på foder. Min moster som knappt gillade hästar förut är helt frälst och speciellt på islandshästar. Riktigt rolig faktiskt.
 
När jag slutade åkte de vidare och jag blev upphämtad för en tur till stallet. Jag och Helen kollade hagen och tog bort några stora pinnar som låg lite dumt, medans Frida och hennes pappa övningskörde på gården. Sedan myste vi bara med hästar. Fick också stå på ett traktordäck som skulle bytas, fyra personer var vi på och en nere på marken som stoppade in spätt för att få av det. Halvvägs kom dom, resten skulle de ta imorgon.
 
Guffi verkar tycka att det är tråkigt att stå i sin box nu, han vandrade en del och tittade på mig som om "Ska vi inte gå ut snart?" Det är nog inte lika skönt att stå inne som på sommaren.
 
I natt ska det bli skönt att sova en timme extra, imorgon är det jobb igen. Hoppas på lite mindre folk så man hinner andas lite emellan.
 
Glöm inte att gissa Guffis mankhöjd, för nu har jag mätt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0