Sjukling

Jaha, idag fick jag gå hem från jobbet. Mådde inte alls bra och ville bara lägga mig ner, aldrig kliva upp och inte servera korv. Nu har jag sovit någon timme, men så mycket bättre mår jag inte. Tråkigt nog är det väldigt fint väder ute så man hade gärna åkt till stallet, men jag får hålla mig hemma.
 
Igår var jag och Frida ute och löshoppade de små busarna. Serstök hoppade först väldigt fint, men tröttnade nog på oss och började larva sig. Men när vi sänkte och la en bom en bit framför hindret så hon fick hoppa längre gick det bättre. Fast hon hoppar ju inte riktigt ändå. Guffi fick hoppa högt, eller ja ett kryss som var runt 50cm på mitten. Han hoppar ordentligt och högt över. Han var lite trött men tyckte nog det var roligt, och beröm fick han så då kan man ju gå med på det mesta. Stretching blev det efteråt och båda hästarna hade gjort en del framsteg, de hjälpte till lite mer och verkade förstå bättre vad vi höll på med och tyckte det var skönt. Vi märkte att Serstök är lättare att stretcha bakdelen, medans Guffi är lättare med framdelen. Kan det ha att göra med att de är femgångare och fyrgångare? Guffi är också stelast och knakigast bak så det kan ju vara det också.
 
I fredags köpte jag ett begagnad regntäcke också, så nu kan han ha det på eksemtäcket under regniga dagar i höst. Men jag glömmer ta med mig det hela tiden, så vi får väl se om det lyckas ta sig till stallet någon dag också. En nosgrimma jag också köpt begagnad ligger på posten och väntar på mig, så nu ska vi få ordning på det här tränsen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0