Muskelknutar

Ja, jag tror jag har lyckats få några muskelnkutar i nacken, iallafall en som gör riktigt ont. Idag domnade ibland armen på jobbet och igår fick jag ont av att hålla i grimskaftet när vi var på promenad i skogen. Så Guffi fick gå lös själv, mycket bättre tyckte både han och jag. Han tog tillfället i akt och gick lite som han ville, fast han oftast gick efter snällt. Några avstickare och gräs-ätar-stopp men annars gick det bra som vanligt. Men jag kan säga, hungrig på gräs var han! Fast ibland kan han vara lite dum. Han stannade flera gånger för att äta vilket han inte får, men när vi stannade och han fick äta en stund när Frida spanade på diken så äter han inte. Då står han bara där snällt. Hur vi ska ta oss ut på andra sidan skogen är fortfarande ett mysterium när vi inte får på över kalhygget vi gjorde förut, men det löser sig nog. Får väl ta ett snack med markägaren bara.
 
Jag har haft en sån fredagskänsla idag bara för att jag är ledig nu. Även om det bara är torsdag så kan jag ju låtsas och äta lite chokladkanin och kurera min nacke. Jag hoppas det blir bättre tills på lördag när vi ska rida lektion så jag faktiskt har känsel i båda armarna. Jag funderar på att sätta på eksemtäcke till helgen också. Dödade den första myggan i år så nu är de på väg. Någon annan som har sånna planer?
 
Müsli i sin favoritfilt får pryda detta inlägg. Hon vet iallafall hur man myser när hon inte försöker klättra i palmer.
 

Kommentarer
Postat av: Carro

Myggen har tittat fram hos mig också. Men Bingó visar ingen tendens alls på att klia! Förra året var han så galet fin så de syntes knappt att han faktiskt är en eksemhäst!. Så jag hoppas att jag kan vänta lite längre iår, vore så skönt för honom att slippa täcket så länge som möjligt (även om man ska börja täcka i tid!).

Svar: Hoppas han klarar sig ett tag till. Jag har inte sett att Guffi viljat klia sig heller, men jag tar det säkra före det osäkra :) Är dom så pass fina som BIngo i eksemen och klarat sig så bra kan man ju ta det lite lugnt, men så bra har Guffi inte blivit än.
guffiframidfelli.blogg.se

2013-04-25 @ 21:17:24 / URL: http://whyevenbother.blogg.se
Postat av: Mikaela

Det låter misstänkt som nacken när det går ut i armen:( Inte roligt alls när det domnar.

Vi har också täckes planer på G. Myggen har kommit här med men än så länge är det kallt på nätterna. Det dröjer nog inte allt för många dagar och det är alltid bättre att vara förtidig:)

Svar: Ja, jag har ju en del ont i den men en sån här ordentlig knut har jag nog aldrig haft förut. Lyckades inte få tag i någon massagetid imorgon så jag får vänta tills nästa vecka.
Jag har inte så bra koll på hur kallt det är om nätterna men det har varit några utan minusgrader här så jag vill nog inte vänta längre. Fast det blir spännande att se hur länge täckena håller i år när han går med Vindur, de buser ju en del...
guffiframidfelli.blogg.se

2013-04-25 @ 21:32:30 / URL: http://svippostina.blogg.se
Postat av: Carro

Ja, bättre att ta de säkra före det osäkra! Flytten har gjort susen för Bingós eksem! Hoppas den här sommaren blir lika lugn som förra! Ingen skulle bli lyckligare än jag då!

Svar: Nu är Guffi täcke på, Vindur tyckte han var lite konstig :) Jag hoppas att den h'r sommaren blir bättre än förra, men det har ju bara blivit bättre och bättre.
guffiframidfelli.blogg.se

2013-04-26 @ 20:18:40 / URL: http://whyevenbother.blogg.se
Postat av: Carro

Ja, håller tummarna på att ni klarar er lindrigt undan!
Tänkte själv börja smörja i helgen, och förhoppningsvis slippa täcket ett tag till! :)

Svar: Jag kör tvärtom, väntar på Bio-skin leverans från Nederländerna, blev några hundralappar billigare att beställa därifrån :)
guffiframidfelli.blogg.se

2013-04-26 @ 22:04:27 / URL: http://whyevenbother.blogg.se
Postat av: Jenny

Hoppas nacken var bättre idag! Jag hade också fredagsfeelis igår, var besviken när jag insåg att det bara var torsdag, men idag känns det toppen ;)

Svar: Den har blivit bättre så jag kunde rida med båda armarna :) Ja, det blir som en extra lång helg!
guffiframidfelli.blogg.se

2013-04-26 @ 22:56:46 / URL: http://videungens.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0