Lördagstur

Idag tog vi äntligen en härlig längre ridtur. Serstöks sår har nästan läkt så nu är det fullt fart framåt! Fast vi började med en ridtur med mycket skritt och några korta travsträckor bara. Hästarna skötte sig väldigt bra, Guffi kändes väldigt avslappnad och lugn. Trots bullriga traktorer, skyttetävling med speaker som hördes genom skogen, soptunnor mitt i skogen och lite nya stigar. Han spände sig bara sista biten i skogen där han verkar tro att det kryllar av älg för så fort han hör något just där blir han stel som en pinne och stressad. Vi försökte som sagt hitta lite nya stigar i skogen, men vi fick tyvärr vända på de ställen där vi provade. Vi får utforska mer en annan dag helt enkelt. Det var rätt fuktigt i luften så båda hästarna var riktigt svettiga när vi kom tillbaka och sen somnade Guffi en stund med mulen mot väggen innan han fick väldigt bråttom ut ur stallet och fick ta på sig täcket halvvägs ut. Han som alltid står så snällt i sin box trots att man inte stänger boxdörren.
 
Guffi fäller sin sommarpäls något förskräckligt just nu, det bara rasar av honom och eksemtäcket har snart fått pälsfoder. Så här såg det ut på golvet efter lite borstning, tydligen har hans päls nästan samma färg som betonggolvet enligt min mobil också.
 
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Haha, Rósas täcken har också pälsfoder :p inte klokt vad hon fäller... snart dags för klippning tror jag.

Vad skönt att han bara var lite spänd sista biten och att det annars gick bra. Lycka till med vägletandet :)

Svar: Guffi får behålla sin päls på om det inte kommer pälsätare, men han klarade sig förra året så jag hoppas på det, så han får dras med pälsfoder ett tag till :)
Tror han tyckte det var skönt att få komma iväg och ha sällskap av sin allra käraste :) Vi får väl se vad vi kan hitta i skogen, vore roligt om man kom runt på lite fler ställen.
guffiframidfelli.blogg.se

2013-09-01 @ 09:53:32 / URL: http://videungens.wordpress.com/
Postat av: Elin

Oj, det ser ut som om han har blivit rakad på den platsen, haha!;)

Svar: Ja, han fäller riktigt mycket just nu :)
guffiframidfelli.blogg.se

2013-09-01 @ 16:09:29 / URL: http://slowmotionphoto.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0