Lulla omkring lite

Efter att equiterapeuten var ute har det blivit lugna dagar. Hästarna verkar dock ha påverkats mindre denna gång. Sist var de rätt hängiga några dagar men nu är de som vanligt.

Igår eftermiddag tog vi en promenad över vägen till andra sidan. Vi tänkte gå igenom dörren i grinden som man inte behöver nyckel till. Serstök gick igenom utan problem men Guffi tyckte det var skitäckligt. Men när Frida och Serstök började gå iväg var han ju tvungen att följa efter sin käraste och tog sig igenom dörren tillslut. Hästarna tyckte det var lika roligt som vanligt där och ville inte gå hem. Guffi stannade flera gånger och vägrade, men hem kom vi tillslut.

Idag tog vi en lite skrittur i skogarna. Först över åkern och in i den skogen, pigga och glada hästar som inte vill gå hem har vi. Ute på åkern sågade de ner sly vid diket som ska grävas om. Sen gick vi upp i skogen ovanför stallet och hagen. Det är skönt att bara lulla runt ibland.

Otur nog lyckades jag få en tjock
avsågad gren i benet. Det gjorde ont men gick över tills jag kom hem och tittade på benet. Ett fint litet sår vid en knöl som kommer bli ett ordentligt blåmärke. Mysigt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0