Skogspromenad

Guffi har fått vila lite mer över helgen eftersom vi haft besök. Han har nog njutit i solen och mått bra. Idag på eftermiddagen var jag, Frida och Helen ute. Vi tog en promenad i skogen, skulle försöka gå över kalhygget på sidan eftersom vi inte får gå rakt över som vi gjort tidigare, men det gick inte. Sen såg alla andra utom Guffi ett rådjur, han trodde det var en älg, och sen var den promenaden förstörd. Hade han fått välja hade han sprungit hela vägen hem. Han försökte nästan kasta sig över ett dike före mig men jag fick stopp på honom i sista sekund. Sista biten lugnade han ner sig lite så han kunde gå bakom som vanligt, men då var jag redan svettig av att hålla i honom. Han som annars är så lätt att gå med, blir en stort monster. Sen blev det fika i solen. Såret på bakbenet har börjat läka iallafall, sitter så dumt precis vid benbanden på eksemtäcket som säkert är där och irriterar.
 
Jag är väldigt ridsugen nu, vill träna träna träna, men jag vet inte om Guffi känner för det. Jag får se vad han är på för humör den här veckan och ta det som det kommer. Även om jag verkligen vill är det bara dumt att tvinga fram något, då väntar jag hellre lite till.

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Håller med om att det är dumt att tvinga fram något. Du får ta och skaffa en till häst;)

Svar: Han var nervig och spänd idag med fast jag bara "red från marken!. Haha, nej du, det har jag inte tid med.
guffiframidfelli.blogg.se

2013-05-13 @ 21:09:10 / URL: http://svippostina.blogg.se
Postat av: Julia

Han verkar vara lika rädd för vilda djur som jag! Fast jag är inte rädd för rådjur - mest rävar. ;-)

Svar: Ja, haha :) Han är ju egentligen rädd för äljar och inte rådjur. Rådjuren springer runt stallet hela tiden så dom är han van vid, men nu såg han inte den där och trodde väl det var en älg istället :p
guffiframidfelli.blogg.se

2013-05-14 @ 10:26:02 / URL: http://Www.spjulia.blogg.se
Postat av: Jenny

Ojoj, det måste varit ett riktigt monstruöst rådjur! :p

Svar: Haha ja han trodde nog det :)
guffiframidfelli.blogg.se

2013-05-15 @ 15:34:13 / URL: http://videungens.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0