Sommareksem.se

Nu är äntligen eksemprojektet igång så ni också kan gå in och läsa och titta. Det ska blir riktigt roligt att verkligen dokumentera så man ser hur han förändras i eksemen under sommaren.
 
Till sommareksem.se
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Ska kika på den sidan senare, bra initiativ i alla fall, hoppas det leder till en bättre lärdom och insikt om sommareksem!

SV: Jag har alltid varit hopplöst dålig på att hitta rätt sittben, borde sluta rida lätt helt och hållet ;)

Haha, vad gullig han är! Min förra häst var en sådan som bara gjorde det han behövde, sedan kunde han lägga av helt. Han kunde t.ex. stanna precis efter ett hinder, för då tyckte han ju att han var färdig och inte behövde göra mer :p

Jag hade också Benny Törnroos på huvudet resten av dagen efter att ha skrivit rubriken :p

Det är synd att Guffi är så svårlastad, men han är ju inte ensam om det problemet (om det nu är till någon tröst), det är ju väldigt väldigt vanligt och jag är oerhört tacksam över att ha en häst som är helt okej vid lastning. Antar att det inte är så mycket att göra åt annat än att truga...

Svar: Jag hoppas många vill följa den :)
Jag har alltid haft sån benig rumpa att dom alltid har känts väl :p

Haha :D Guffi gör så när man löshoppar om man inte fortsätter driva!

Vi ska försöka hyra en transport en helg så vi kan lastträna snart. Men han har ju svårt vid nya människor och säkert platser med så därför känns det svårt att tävla eller åka på kurser med honom. Han lär ju bara stressa upp sig.
guffiframidfelli.blogg.se

2013-05-18 @ 23:29:49 / URL: http://videungens.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0