Hovslagardag

Idag kom hovslagaren ut och fixade med Vindurs hovböld. Den hade fortfarande inte kommit ner så hon kunde få ut den, så det blev omslag igen och sen fick han faktiskt tillåtelse att gå ut på dagarna några timmar. Så länge det var i en torr hage, så det fick bli björkhagen, och så länge omslaget höll sig på och var ordentligt tejpat. Sen skodde hon Serstök och Guffi när hon ändå var här, egentligen skulle hon komma på måndag så det var lika bra. Fika som vanligt blev det sen när hon kommer, och lite mys med hästarna. Man blir varm om hjärtat när hovslagen berättar om jobbiga kunder hon varit till innan och hur glad hon blir av att få komma till oss istället.
 
Sen såg Vindur till att motionera gamlingarna när de väl fick komma ut tillsammans. Filmade lite när de lugnat ner sig. När de sprungit några varv kom Guffi lite efter och började trava istället, tror han blev lite trött. Har klippt bort ljudet till här och där för vi levde om så hemskt när de var tvungna att tvärnita, halkade runt och kastade sig på varandra. Ni får även se Serstöks bitchfasoner när hon helt plötsligt ger sig på Guffi.
 
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hoppas hovbölden ger med sig! Haha, så där säger min hovslagare också ;) man får ju i alla fall hoppas att man inte är någon av de där jobbiga när de är i något annat stall och skor sedan :p

Svar: Ja, man vet ju aldrig vad hon säger på nästa ställe :p Förhoppningsvis är vi inte allt för jobbiga :)
guffiframidfelli.blogg.se

2013-11-02 @ 19:49:34 / URL: http://videungens.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0