Spring spring spring!

Idag körde vi löslongering med travintervaller i skymningen. När jag gick ut för att hämta Guffi kom både han och Vindur galopperandes emot mig i hagen, det var en härlig känsla! Jag hann tyvärr inte få upp mobilen så jag kunde filma dom. Jag och Guffi gick sedan iväg för att skritta igång, då motionerade Vindur sig själv och Serstök i hagen. Släppte honom sedan i björkhagen där vi gjort en liten oval inhängnad när vi löshoppat men inte tagit bort.
 
Körde trav 2 minuter och skritt emellan i 1 minut gånger 4. De två första gångerna fick jag springa med honom hela tiden för att han skulle hålla igång, men de två sista förstod han vad han skulle göra fast han började bli trött och less på mig. Sista gånger märkes det på honom att det var riktigt jobbigt, men han orkade ändå tills jag bad honom sakta av. Duktig var han, travade för det mesta lång låg utan att stressa. Men han springer ju inte fortare än han behöver direkt.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Trevligt att han jobbade lång och låg, ibland gör löslongering verkligen susen!

Svar: Ja, han har verkligen blivit duktig på det där. Tidigare stressade han ju en hel del och huvudet åkte så klart upp, men jag är inte längre så farligt när jag smackar på tydligen :)
guffiframidfelli.blogg.se

2013-10-11 @ 16:40:24 / URL: http://videungens.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0