Dagens ridtur

Värmen kom tillbaka idag och jag och Kristina var ute och red på förmiddagen. Blev en tur fram och tillbaka på grussvägen på 4km. Gick riktigt bra, Guffi kändes pigg och verkade tycka det var roligt. Vi kunde till och med tölta med lite högre tempo idag! Vi tappade det ju ibland, men det flöt på ovanligt långa stunder iallafall. Sen virrade vi runt på en kalhygge en stund med massa folk som planterade nya granar. Dom var ovanligt trevliga men vi ska nog inte rida där något mer. Blev mycket galopp på hemvägen och Guffi ville springa fort och det fick han.
 
Efteråt tog jag det lugnt. Spolade av svetten från Guffi och han fick stå inne en stund i det svala stallet. Han känns mycket lugnare i stallet nu. Smörjde in honom och pratade med dom andra i stallet. Resten av dagen har jag spenderat utomhur läsandes en bok. Efter många dagar med mycket att göra var det skönt att bara få ta det lugnt.
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vilken mysig tur!
Kanske Guffi har börjat förstå fördelarna med att stå inne i stallet ibland? ;)

Svar: Ja, han brukar ju komma på tjusningen med det när det börjar bli sommar. Då vill han inte gå ut och på vintern vill han inte gå in...
guffiframidfelli.blogg.se

2014-05-30 @ 18:06:59 / URL: http://videungens.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0