Livsfarliga bommar

Igår blev det tömkörning i paddocken. Trodde inte alls jag höll på så länge med det gjorde jag visst. La in tre bommar och som vanligt var dom ju livsfarliga i början. Han är ju inte rädd när han väl går över dom och han lyfter ordentligt på benen så det är inte att han slår i dom som är farligt. Jag tror han helt enkelt tycker det är något nytt som helt plötsligt ligger på marken, ni vet, hästlogik...
 
När han väl gick över bommarna gick det bra. Han bjöd på några riktigt fina travsteg över dom i vänster varv. Sån trav skulle man vilja se jämt, men han kan iallafall. Vi varvade med slalom mellan koner och att jag gick bakom över bommarna och det gick bra.
 
Vi höll oss ute igår, struntade helt i att försöka få in honom i stallet. Han var lite lugnare igår men inte helt avslappnad. Vet inte vad han fått för sig, men misstänker att det kan vara det svalare vädret och rätt mycket blåst de senaste dagarna. Han har börjat tappa pannluggen också. Man ser att det ligger lösa hårstrån i den, så jag tog och smörjde den ordentligt. Vill att han ska få behålla sin fina pannlugg i år! För övrigt ser det bra ut fortfarande och det ser inte ut som att han kliat sig något.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hoppas han får behålla sin fina pannlugg!

Förresten, alla vet väl att bommar är köttätande?

Svar: Jag hoppas verkligen det :)Det har jag visst missat, jag såg bara att de var myrätna bommar :)
guffiframidfelli.blogg.se

2014-05-08 @ 12:50:56 / URL: http://videungens.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0