Ny övning

Jag sitter på tåget på väg till Göteborg just nu. Börjar få träsmak i baken efter några timmar. I förmiddags åkte jag ut till Guffi och tränade lite från marken. Fick en övning av Anna igår för att få honom att böja hela kroppen. Han ska gå på en volt runt mig, går säkert att göra på rakt spår sen när vi fått koll på det. När jag petar på halsen, precis framför bogbladet ska han flytta inner framben framför ytter, alltså korsa benen och böja sig lite inåt. Då följder även rumpan med och hela kroppen blir böjd. Vi började lite igår och han förstod ganska fort vad han ska göra med fuskar rätt ofta också. Antingen genom att gå för fort och inte lyssna eller fuskflytta, alltså i sidled med inte korsa. Nästa steg är att kunna reglera hur långt under sig han trampar med bakbenen genom att böja halsen mer eller mindre. Rätt blir det när han sätter ner hoven rakt under kroppen så det läget ska vi leta efter.
Vi tränade lite backning när jag gick på sida om honom och lite trav. Men han ville att jag skulle springa med hela tiden så det blev inte så mycket. Han kändes mycket piggare idag, ville mer och försökte även om han är lite lat ibland och vill fuska. Han var helt enkelt roligare att jobba med än han varit de senaste veckorna.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Haha, vilken söt bild :)

Svar: Han kan det där med grimascher :)
guffiframidfelli.blogg.se

2014-11-08 @ 10:43:42 / URL: http://videungens.wordpress.com
Postat av: Alexandra

Vad händer här i Göteborg? :)

Svar: Min brors mamma fyller 50 så de har åkt hit från Danmark så vi kunde träffas här :) Åker hem imorgon mitt på dagen annars hade vi kanske hunnit träffas :)
guffiframidfelli.blogg.se

2014-11-08 @ 15:32:20 / URL: http://barefootangel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0