Trött och ond kropp

Att man kan få så ont i kroppen av att jobba som skolfotograf trodde jag inte. Förra helgen fick jag världens förkylning och har lyckats ta mig igenom veckan med en massa jobb. Jag har bara fått mer och mer ont i kroppen, typ träningsvärk och i dag är det olidligt. Tur jag är ledig och kan vila. Jag tog nog i lite för mycket igår kväll när jag och mamma red.
 
Red i paddocken och först gick det bra, sen gick det utför men tillslut gick det lite bättre igen så vi kunde avsluta. Det har blivit varmt igen så jag kunde rida i t-shirt och Guffi var genomblöt av svett efteråt. Nästa helg har jag anmält oss til kurs för Camilla Hed. Eftersom min fot inte är riktigt helt okej ska jag och mamma dela på platsen, så vi rider varsin lektion på lördag och jag tar den på söndagen. Känns som att vi behöver det nu. Iallafall jag, behöver lite motivation och inspiration. Vet inte riktigt vad jag ska göra när jga rider, det blir lite oplanerat och då går det oftast rätt dåligt. Igår vill jag bara fokusera på framåtdriv och att han lyssnade, men när jag inte vet var vi ska så blir vi bara förvirrade. Det är lättare när vi har en övning så jag vet var vi ska rida och inte behöver tänka på den grejen iallafall.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Roligt med kurs! Camilla Hed har jag aldrig ridit för, men har hört att hon ska vara toppen. Hoppas bara din kropp återhämtat sig tills dess.

SV: Ja just nu är det riktigt roligt att ha häst.

Svar: Det ska bli roligt :) Jag har varit med på sidan om och fotat några gånger när hon har haft kurs så jag det känns som att vi kan bli nöjda efteråt.
guffiframidfelli.blogg.se

2014-09-06 @ 15:58:09 / URL: http://videungens.wordpress.com
Postat av: Mikaela

Roligt! Jag ser framemot rapport sen:)

Svar: Det ska du få :)
guffiframidfelli.blogg.se

2014-09-07 @ 21:44:41 / URL: http://svippostina.blogg.se
Postat av: Fia - med islandshästen som passion

Ja.. ungar brukar ju alltid lyckas smitta en ;) (Tänkte väl mest nu på dagispersonal som hela tiden får flunssa...) Kul du ska rida för Camilla! :D

Svar: Förhoppningsvis är jag lite immun mot förkylningar efter det här :) Du borde följa henne hit!
guffiframidfelli.blogg.se

2014-09-08 @ 18:13:21 / URL: http://meistaraverk.blogg.se
Postat av: Fia - med islandshästen som passion

Fast jobbar alla helger så kan inte :(

2014-09-08 @ 21:54:21 / URL: http://meistaraverk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0