Liten uppdatering

Äntligen har jag bredband igen så jag kan skriva på datorn och slipper göra det i telefonen. Blir så krångligt när blogg.se-appen inte vill göra stor bokstav vid varje ny mening så jag måste gå tillbaka och ändra hela tiden.
 
Imorgon är det dags för nästa lektion igen och vi har tränat några gånger sedan förra. Det blir lite bättre varje gång tror jag, men det är väldigt upp och ner. Ibland får vi inte alls till det och ibland så bara fungerar det. Har gjort lite från marken och då blir det svåra varvet lätt och det svåra lätt. Men det beror nog på att jag går på sidan och kan stoppa vänster bogen i vänster varv och inte alls har något att bromsa upp vänster bog i höger varv.
 
Guffi och hans damer har flyttat hem till gården och går nu i hagen de ska gå i hela vintern. I söndags flyttade ett nytt sto till stallet och hon går i hagen brevid och bekantar sig lite med de andra. På lördag ska hon släppas in till dom, så Guffi kommer få gå med 4 ston. Så det lider ingen nöd på honom. Det har lugnat ner sig med eksemen nu, men täcket och huvan är fortfarande på. Smörjer bara in skapet med vitlöksolja och i ansiktet där han är torr och har lite gamla sår kvar. Men den mesta pälsen har växt tillbaka där. I manen och svansen är han fin så har inte smörjt den senaste veckan alls. Nu längtar jag efter frost och kalla nätter så han slipper täcket.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Frosten kommer förhoppningsvis snart.
Guffi måste ju ha ett riktigt paradis som ensam kille med så många brudar. Fast ston är i och för sig lite knepiga, så det kanske inte är toppen jämnt :P
Är vitlöksolja något du gör själv?

Svar: Haha nej ibland är dom nog ganska besvärliga och tjuriga till humöret ;)Ja, jag tar bara vanlig olja och delar några vitlöksklyftor och stoppar i som får stå några dagar och sen smörjer jag in skapet och mellan frambenen, eller där det behövs när det blir så där skrufsigt av insekterna. Billigt och bra :)
guffiframidfelli.blogg.se

2015-10-01 @ 13:29:18 / URL: http://videungens.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0