Gå över bro-träning

Idag blev det en eftermiddag i stallet, jag tror måndagar har blivit våra mysdagar och det passar mig bra. Nu är det slut på fri tillgång på hösilage i hagen så hästarna hade precis fått mat när jag kom. Stallägaren tog då och visade mig var man kan rida över en åker, över en liten bro, så kommer man ut på andra sidan och kan rida runt. Hennes ena häst vill tydligen inte gå över bron så jag tänkte det kanske vore bra att träna gå över den med Guffi. Dessutom hade jag kameran med mig för att fota lite nya bilder. Ni kanske ser att jag ändrat på headern.
 
Guffi fick iallafall äta lite hö medans jag borstade honom, vilket tog ett tag. Man måste ju så lite anständig ut om man ska vara med på bild. Sen tog vi på tränset och repgrimman över och gick iväg. Höll han alltså i repgrimman och tränset var bara för för fotograferingen. Det gick alldeles utmärkt att gå över bron, han reagerade väl lite första steget när det lät annorlunda men sen gick han bara. Han gick med nosen i backen, men han tvekade aldrig eller verkade tycka den var äcklig att gå över. Så det blir nog inga problem att rida över den. Sen stannade vi en bit bort, jag släppte lös honom och fotade lite. Det är tur jag har en så snäll häst som lyssnar på mig och för det mesta stod stilla. Det är inte så lätt att fota och håll koll på hästen samtidigt. Åkern vi var ute på används som hage på sommaren och precis nedanför ligger en liten sjö. Det ligger väldigt vackert, så där kommer jag hänga med kameran mycket i sommar.
 

Kommentarer
Postat av: Fia - islandshippolog in the making

Jättefina bilder, speciellt den översta gillar jag :D

Svar: Tack tack :) Det gör jag med, och den sista :)
guffiframidfelli.blogg.se

2014-03-27 @ 10:31:22 / URL: http://meistaraverk.blogg.se
Postat av: Jenny

Alltså åh vad jag önskar att du bodde närmare så du kunde komma och fota mina hästar! Du är så grymt duktig!

Svar: Tack så mycket :) Har jag vägarna förbi kommer jag och fotar dina söta hästar :) Hade jag bott närmare hade du hittat mig i hagen hela tiden!
guffiframidfelli.blogg.se

2014-03-27 @ 20:46:57 / URL: http://videungens.wordpress.com
Postat av: Jessica

Fina bilder :)

Svar: Tack så mycket :)
guffiframidfelli.blogg.se

2014-03-30 @ 10:17:32 / URL: http://www.jessicaantemyr.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0